Nu Skin fantastiska produkter

*Innehåller reklam och annonslänk *

Detta är inte ett samarbete utan jag fick ett jätte bra erbjudande för att kunna köpa Nu Skin produkter och ville dela med mig till er fina läsare I vanliga fall kostar det lite mer men man betalar för kvalitén, dessutom håller mer än andra produkter och då sparar man pengar. Varför Nu Skin? ja det är inte svårt att ge ett svar, innovativa produkter som använder bara jätte bra ingredienser och som ger ett riktigt bra resultat. När du testar en gång, vill inte köpa andra produkter utan försätta med Nu Skin.

Dessutom Baobab body butter, Sole Solution och Ying and Yang mask ingår in serie som heter Epoch som är framtagen tillsammans med en etnobotaniker. Där går 25 cent av varje såld produkt till Force For Good Foundation som är involverade i projekt i flera olika länder. Så här kan man även bidra till något mer än att bara få en fin produkt.

Om ni har frågor och behöver hjälp att beställa ni kan skriva till: lenasandor@hotmail.com

För att göra en beställning och ta del av rabatten klicka på Länken

Du kan beställa alla produkterna,ta bort en eller ett par produkter från varukorgen och få alltid 25% rabatt. Du kan välja själv vilka produkter och hur många du vill beställa.


Baobab body butter
En jätteskön kroppscreme som återfuktar huden ordentligt, är rik i konsistensen men går in i huden utan att kladda. Man känner sig återfuktad hela dagen.

Ord pris: 383 kr
Pris nu: 287 kr

Sole solution
En fotcreme som är perfekt för riktigt torra fötter. Den både mjukgör och exfolierar och kan användas på alla områden som är torra: fötter, armbågar, knän mm. Lika skön på sommaren när man ska visa fötterna i flipflops, som på vintern när man behöver något som verkligen gör ordentlig skillnad.

Ordinarie pris: 280 kr
Pris nu: 210 kr

Yin & Yang Mask
En skön lermask som djuprengör, ger fukt och näring. Den innehåller mikroinkapslat kol som aktiveras när man masserar masken, därför kan man anpassa den efter vilket resultat man vill ha. Masserar man tills den blir mörkgrå så blir masken mer djuprengörande, applicerar man den utan att massera så mycket är den mer återfuktande. Efter 10-15 minuter är huden ren, mjuk och len.

Ord pris: 360 kr
Pris nu: 270 kr

Hand lotion
En skön och lätt handcreme som återfuktar händerna och går in i huden utan att bli kladdig. Bra produkt att ha nu när man tvättar händerna så mycket, eller i tex köket eller vid datorn. Cremen har en mycket diskret doft.
Ord pris: 154 kr
Nu 115

Gillar

Kommentarer

karin
,

När jag klickar på handkrämen så får jag upp att den kostar kr 153.65 även när jag lägger den i korgen o går till checkout Där ser jag dessutom att priset är exkl moms
"Moms och frakt beräknas när du har angivit leveransadress" - så lång fyllde jag inte i

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Hej Karin, jag ber en ursäkt. Det ska vara lätt att beställa. Det är första gången jag hjälper Lena med länkarna så att någonting ska fortfarande förbättras.

Lena som säljer produkterna kommer att hjälpa dig.

Tack snälla för att du skrev och berättade problemet. Ha en fin dag

nouw.com/enitalienareisverige

Instagram