Plusshop.se jätte billiga varor nu på Black Weekend

rabatterInnehåller affiliate-länkar

Innehåller reklam och annonslänk för nedan nämd företag

Jag berättade för er att jag skulle köpa en skäggtrimmer till min bror och att jag ville hitta bästa erbjudande. Det gjorde jag! Jag surfade tills jag hittade Plusshop.se och där fanns en jätte bra skäggtrimmer som kostade från början 229kr sedan kostade 119kr men med koden BW2018 blev det 89,90kr och fri frakt. Hur bra är det inte det? Det lånar sig att ha tålamod. Det finns jätte många varor där och om det funkar igen med rabattkoden blir det jätte billiga och fina julklappar.

VIKTIG INFORMATION UPPDATERING

Tack så jätte mycket @Camilla_fre för att du skrev om medlemsvillkor

Jag ber en ursäkt men idag hade jag för mycket brottom att jag inte märkte att man ska skapa ett konto för att vara medlem.

Man ska vara medlem, betala 139kr per månad men det kommer inte att hända de första 14 dagar efter ni har skapat ett konto, då denna perioden räknas som ett provperiod. Om allt går bra jag tycker att det är värd att prova men ni kan bestämma själva.Ni kan läsa mera ingå om detta här :

Medlemskap

3.1

För att handla hos Plusshop.se krävs det att Kunden har ett medlemskap med abonnemangsvillkor.

3.2

Kunden ska ha fyllt 18 år och ha adress i Sverige.

3.3

Det tillåts enbart ett medlemskap per kund. Företag har ej tillåtelse att registrera medlemskap.

3.4

Kunden är ansvarig för att dens kontouppgifter alltid är aktuella och korrekta.

3.5

Vid Kundens första köp hos Plusshop.se medföljer ett medlemskap i varukorgen. Medlemskapet kostar kr. 139,00 inkl. moms per månad och debiteras från Kundens kreditkort vardera månad. Medlemsavgiften debiteras inte vid de första 14 dagarna då denna period anses som en provperiod. Under provperioden har du som kund rätt till ångerrätt enligt konsumentköplagens § 18. Medlemsavgiften debiteras från Kundens kreditkort först 15 dagar efter att Kunden har registrerat ett konto.

3.6

Om Kunden önskar att säga upp sitt medlemskap kan detta ske med omedelbar verkan. Uppsägning av medlemskap bör ske skriftligt till e-postadress enligt pkt. 12, det kan även göras via Kundens konto under ”Mitt konto”, ”Mitt medlemskap”. Använd funktionen ”Säg upp medlemskap”.

3.7

Vi uppsägning av medlemskap inaktivaras Kundens konto efter att betald period har löpt ut, såvida inte Kunden säger upp medlemskapet under provperioden då de inaktivares med omedelbar verkan. Kunden kan ej kräva återbetalning på hela eller delar av medlemsavgiften.

3.8

Om Kunden återaktiverar sitt konto gäller ej provperioden för medlemskapet enligt pkt. 3.5, likaså ångerrätt enligt konsumentköplagens § 18.


Gillar

Kommentarer

LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Måste man vara medlem?
nouw.com/livetsguldkant
Camilla_fre
Camilla_fre,
Medlemskapet kostar kr. 139,00 inkl. moms per månad och debiteras från Kundens kreditkort vardera månad. Medlemsavgiften debiteras inte vid de första 14 dagarna då denna period anses som en provperiod. Under provperioden har du som kund rätt till ångerrätt enligt konsumentköplagens § 18. Medlemsavgiften debiteras från Kundens kreditkort först 15 dagar efter att Kunden har registrerat ett konto.
nouw.com/camilla_fre
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack så mycket Camilla, jag gjorde beställning så snabbt att jag inte märkte det . Jag ska uppdatera inlägget nu. Hoppas att allt går bra och att jag inte behöver betala medlemsavgiften.
nouw.com/enitalienareisverige
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag skapade ett konto men det gör man för dem flesta websidor. Jag kan rekommendera, jag var väldigt imponerad på hur mycket pengar kan man spara.
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram