Polpette di tonno e Philadefia ( tonfiskbullar med Philadelphia)

Jag har säkert redan skrivit att i Italien använder vi mycket tonfisk under sommaren i våra recept.
Detta är ett jätte lätt och gott recept. Man kan äta varmt eller kallt och är perfekt att tar med sig för en picnic.
Ingredienser / ingredienti
200gr tonfisk i olja på burk/ 200 grammi di tonno in scatola sott' olio.
100 gr Philadelphia/ cento grammi di Philadelfia
1 ägg/ un uovo
3 matskedar ströbröd/ 3 cucchiai di pene grattugiato
Salt/ pappar/ sale e pepe
Persilja/ prezzemolo
2 matskedar permesan/ due cucchiai di parmigiano
Blanda alla ingredienserna i en skål, du kan använda lite mer ströbrödet om du känner att det behövs. Sedan det är bara att göra bullar och täka med ströbrödet. Ställ in i ugnen 200 grader på 10/ 15 minuter till de får en fin färg. Du kan servera med yogurth eller majonnäs.
Buon Appetito!