Prova att ser den positiva sidan av sakerna

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade lite efter kl 22:00 och vaknade kl 06:00.
Det gör ignet, det är en jobbdag så att det går ännu bättre när jag vaknar tidigare, då hinner jag att göra annat innan jag börjar.
Jag hittar eller provar att hitta alltid den positiva sidan av sakerna. Om jag tänker negativt då mår jag dåligt och hjälper inte alls. När jag är positiv, mår jag bättre och andra nära mig mår också bra.
När de negativa tankarna kommer, tänker jag att jag tjänar ignet på de, istället tjänar jag när jag har positiva tankar. Jag kan till och med känna mig peppad om jag ska kämpa för någonting.
Idag blir det en lång dag på jobbet. Tyvärr vill min arbetsgivare att jag och min kollega åker i Stockholm en gång i veckan. Det känns så dumt. Jag känner mig som vanligt mycket orolig om jag tänker på hur många smittade finns redan i Stockhom. Dessutom är det inte lugnt om man "måste" åka med tåget eller bussen. Jag blir säkert mycket trött imorgon för att jag kan inte sova och mår dåligt hela dagen. Arbetsgivaren lyssnar inte och det ända man kan göra är att sjukskriva sig men jag behöver min lön eftersom ska hjälpa mamma.
Jag hoppas att allt går bra.
Nouw fungerade dåligt igår, det gick inte att få bilder på inlägg. Jag blev trött och tappade lust att blogga. Det är cirka 4/5 dagar att Nouw är jätte segt och det inte går att svara på kommentarerna. Jag hoppas att det blir bättre.

Vi börjar dagen med en bild bild på en terrass i "Taormina" i Italien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och ha en fin dag 😊
nouw.com/sandrasjoberg
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God morgon Önskar dig en fin dag 💞
nouw.com/passionbagareokock
IP: 82.99.3.229

Instagram