Rädda mat

Varje, Italien, Mat, Italiensk mat

Jag gjorde Auberginer parmigiana i tisdags ( ho fatto le melanzane alla parmigiana martedi)

Man kan grilla heller fritiera auberginerna ( Le melanzane si possono grigliare oppure friggere)

Sedan gör man en tomatsås med vitlök och basilika och man börjar med auberginerna, sedan såsen på, mozzarella, parmesan och basilika och så vidare hur många gånger ni vill.
Man kokar i ugnen 180 grader 15 minuter. Jag använde auberginer som annars skulle slängas om jag hade väntat ett par dagar till. Maten kostar pengar och jag kollar alltid i mitt kylskåp när jag ska laga mat och planera våra måltider.
Denna gången grillade jag auberginerna och det blev faktiskt bra, mindre olja.
Det var igen en lång dag, jobbade och städade och annat.
Nu det är dags att vila.
Jag önskar er alla en trevlig kväll, auguro a tutti una buona serata

Gillar

Kommentarer

Instagram