Rädda mat

Varje

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22:30 igår och vaknade kl 06:30, jag tror att jag vaknade bara en gång under natten., Det känns toppen.
Jag försätter att rensa både frysen och kylskåpet. Jag fokuserar just nu på kylskåpet. Jag har kunnat laga mat för 3 dagar middag och lunch till mig med saker som annars hade Jag Inte användt. Goda saker men om jag hade struntat skulle jag tyvärr kasta. Jag hade skinka och jag gjorde två goda smörgås till mig till lunchen idag. Jag gjorde gnocchi med mögelost igår till middag och jag har kvar till idag också och i måndags gjorde jag tortellini med ost och tomatsås med en ost som annars skulle jag kasta. Tänk på hur mycket mat räddade jag!
Dessutom köper jag produkter och kött kort datum och ibland köper jag på Matsmart.
Det känns bra, jag vill vara med i den här processer där man hjälper naturen och människor. Min mamma påminn mig alltid att det finns folk som har ignen mat alls och att man ska ha respekt av maten.
Idag blir det en lång dag på jobbet. Efter jobbet ska jag hem och göra några viktiga saker bland annat boka min andra biljett till Sardinien❤

Jag ska till Flying Tiger imorgon efter jobbet jag vill åka idag men jag tänkte att det blir mer roligare imorgon. Sedan ska jag också på Ica Kvantum .

Jag hoppas på fina erbjudanden på nätet och gratis utdelningar.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

  • Varje

Gillar

Kommentarer

Vegoztyle
Vegoztyle,
🧚‍♀️💖🙏
nouw.com/vegoztyle
Ulrika
Ulrika,
Missa ej de 30kr att handla med i Karma appen som @LivetsGuldkant tipsade om igår. Har för mig koden var 30karma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack så mycket Ulrika
nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram