Så här sparar jag focaccian till imorgon

Varje, Italien, Italiensk mat

Åh kära läsare jag gjorde en jätte god focaccia idag. Jag pluggade lite och tittade hur man gjorde "Pizza Kungen" Bonci i Italien. Degen jäsade 24 timmar i kylskåpet, sista 3 timmar ute, första gången ger man formen till focaccian. När den jäser igen man ska på så sätt typ pressa mycket försiktigt degen med fingrarna så att den tar en focaccia formen. Jäsa igen och till slutet gör en "salamoia" med olja, vatten och salt och blanding ska penslas på focaccian. In i ugnen 250 grader, först på botten sedan i mitten. Vi åt med skinka och ost, god vad gott! che buono 😃

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Du är så duktig på att baka och laga god mat.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Instagram