Så skönt att vara hemma

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov ok, vaknade kanske en gång och sedan lyckades jag att somna om till kl 06:30.
Jag var jätte trött efter en hemsk dag på jobbet. Midsommar idag och jag är jätte glad att jag befinner mig hemma med min man. Jag skulle ta ledig men eftersom stannar jag hemma och det blir hoppas jag ganska lugnt på jobbet då är det bättre att spara en ledig dag och ta  den annan gång.
Vi ska äta gott och sitta ute på balkongen, drycka ju vin och ha det roligt. Vi skulle träffa min mans familj ute men de bestämde sig för att äta lunchen inne och det är många personer så att vi stannar hemma för säkerhet skull. På eftermiddagen vi ska träffa de ute och spela roliga spel .
Jag har inte köpt någonting och jag ska försätta så lång det bara går. Jag var så glad när jag betalade fakturan på de två sista Mumin muggarna,det var bara på 74kr. Jag hade glömt, jag använde 2 stycken presentkort och 25% rabatt. Plus fick jag också återbäring och det betyder att det kostade mig mindre ön 30kr per mugg istället 249kr.

På bilden en fin terrass i Pieve Ligure ( Italien)

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Trevlig Midsommar!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Önskar er en riktigt härlig dag
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Instagram