Sardinien

Varje, Italien, Sardinien

Förlåt kära läsare om jag inte har kunnat uppdatera bloggen igår men på grund att inte går att göra inlägg med min mobil det var jätte svårt. Jag skrev till Nouw och nu hoppas jag på ett svar.
Här är varmt och skönt. Igår var jag och mamma på var favorit by och besökte ett par butiker, köpte färsk frukt, grönt och andra saker. På kvällen satt vi ute och åt en god pizza. Det är helt fantastiskt att vara med min familj och alla älskade djur. Jag har inte varit än på stranden eftersom hjälper jag mamma med ett par ärende och sedan kan vi fokusera på att bada och sola.
Jag ska också träffa mina vänner, här är det inte svårt eftersom vi är ute hela tiden på grund att det är varmt. Idag plockade jag några zucchini blommor och mini zucchini från min mammas trädgård, gjorde en tempura och fritierade. Vilken fantastisk smak! Eko zucchini är bästa som finns och här är det inte svårt att odla. På sista bilden en liten bit av mammas trädgård som ser torr ut, här är det alltid varmt och det behövs speciella träd som tålar värmen.
Jag önskar er en trevlig kväll.

Gillar

Kommentarer

Instagram