Semester är slut

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
hur mår ni? ( come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Ja med imorgon min semester är slut. Det var väldigt skönt att vara ledig lite längre i Sardinien och sedan här i Sverige där hade vi flera ärenden som väntade på oss.
Att kunna göra vad man vill är guld värd, att vakna när man vill är toppen fast jag vaknade inte en ända gång sent. Tyvärr för att kunna göra detta livet måste man vinna heller vara pensionär. Det kommer att ta många år för mig innan jag kan pensionera mig om jag inte vågar och lära mig att investera då kanske kan jag pensionera mig tidigare och göra annat också för att tjäna extra pengar. Men innan dess måste jag jobba och spara pengar, det är det ända sättet just nu.
Jag är tacksam för allt jag gjorde denna sommar och det kommer att stanna kvar i mitt hjärta och minne för resten av mitt liv.
Min man är också ledig och vi ska åka och kolla på en fin skänk och hoppas att det är fin som på bilden då kommer vi att spara mycket pengar och äntligen byter den som vi har hemma som är hur gammal som helst. Jag kollade mycket runt om kring, jag hittade en på Mio som jag tyckte mycket om men kostar 20000 och jag vill inte betala så mycket pengar. Det blir intressant att ser hur det går.
Vi på äta goda rester idag till lunchen och till middag blir en vegetarisk rätt.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag !( buona giornata!)

Gillar

Kommentarer

Instagram