Smakbox njutning

rabatter, Mat, Tips för att spara pengar

Igår kom Smakbox Njutning och vilken box! Det är bara min andra box men jag kan säga att det är bästa box jag har haft! Det fanns såå många produkter där inte att det tog aldrig slut och vilka fina produkter dessutom! Jag är jätte nöjd på min Smakbox, absolut prisvärd. Jag fick testa genom Smartson och betalade bara 129kr för allt ni ser på bilden! Tusen tack Smartson och Smakbox!

Vill ni också starta en prenumeration? med min kod : xh8nf9 får ni 10% rabatt på första boxen därefter kommer ni att få andra rabattkoder som ni kan använda om ni vill försätta prenumerera på Smakbox . Jag själv har valt att få en original box och får den varannan månad och kostar bara 199kr. Kom ihåg att ni kan när som helst pausa eller avsluta en prenumeration men jag är säkert att ni kommer inte att göra det eftersom man får hur många produkter som helst som skulle ha kostat minst 400kr.

Innehåller reklam, värvingslänk och annonslänk för nedan nämda företag

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,

Jag är med jättenöjd. Så mycket gott och allt äts och dricks upp här. Majskakorna med popcorn var livsfarligt goda, de åt vi upp i går.

nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Ja det är helt fantastisk, jag smakade på ostbågar igår och ville äta allt på en gång. Jag är jätte nöjd.

nouw.com/enitalienareisverige

Instagram