Söndag och en mycket annorlunda känsla

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22 igår eftersom var jag trött. Tyvärr blev jag vaknad från grannarna, jag kände någon som hoppade på golvet och skrek. Jag blev också rädd, sedan tyst igen. Jag somnade om och vaknade sista gång innan kl 08. Jag skulle vilja gärna sova mer men nej det få vara så.
Idag är det söndag men det känns mycket annorlunda för mig. Jag är i autokvarantän och går aldrig ut, bara för att handla en gång i veckan. Jag skulle vilja ta en promenad men hos oss just i helgen, finns det mycket folk fortfarande överallt.
Jag hoppas att det blir varmare så att jag kan sitta ute på balkongen och plantera också blommor. Just nu är det kallt och jag få vänta lite till.
Jag ska kanske påskpynta lite idag med allt jag redan har i källaren. Jag har inte köp någonting. Jag ska köpa gula tulpaner nästa vecka och göra en fin bukett för mig själv men inte mer än så.
Igår surfade jag lite och kollade om det fanns billiga ansiktskrämer men jag hittade inga. Letande försätter idag.
Jag ska spela Flarie, jag tycker att det är jätte rolig och jag samlar poäng för att kunna få gratis godis. Det är ett sätt att spara pengar.

Jag ska laga mat idag, jag har frysta räkor i frysen och avokado i bitar och jag tänker göra en sallad med vinegrette och krutonger. Det blir jätte gott och lätt.

Jag ska göra några inlägg på alla erbjudanden som finns till nästa vecka.

Vi börjar dagen med en bild från södra Italien, vilken vaker utsikt!

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Instagram