Söndag och lite sömn igen

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag började att somna kl 23 men kanske sovde kl 00 för att sedan vakna kl 07. Jag ville sova mer men min hjärna så nej. Det är jätte jobbigt. Jag skulle behöva sova ett par timmar till. Det är bara att acceptera och jag hoppas att jag mår bättre senare. Ja känner mig fortfarande förkyld, det är mer än en månad som jag känner mig så och det går inte över. Det är jobbigt. Ibland misstänker jag att det är Corona.
Igår gjorde jag några saker på morgonen och jag var helt slut  och på kvällen gjorde jag inte mycket. Jag ska inte tänka mer på det. Desto mer fokuserar jag på att jag inte mår bra desto värre blir det.
Jag hoppas att det går att ta en promenad senare. Vi har haft tråkigt väder hela vecka, det har regnat mycket. Vatten är välkommen men vi behöver också solen och värme.
Jag ska kanske göra lasagne i kväll. Till lunchen blir det grönsaksris med Halloumi.

På bilden ser ni en fin terrass i "Alassio" ( Italien)

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Vegoztyle
Vegoztyle,
Jobbigt med förkylnin,,, hoppas dom kan sätta igång och göra mer tester snart så man kan testa sig om man misstänks Corona.
Till dess måste man va hemma om man har minsta symtom.
Hoppas du blir bättre snart och vila mycket 💕Kram☀️🌸
nouw.com/vegoztyle
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja det är jätte jobbigt men jag vet inte om det är Corona. Jag har aldrig varit förkyld så länge och det är därför är det någonting som inte stämmer. Jag hoppas att jag kan göra testen så jag vet men du får inte göra om du inte är mycket sjuk just nu 😢
nouw.com/enitalienareisverige
barbamammagratis
barbamammagratis,
I dag är jag hundvakt när dottern jobbar. Jag har varit ute på hundpromenad och dammsugit. Nu är det kattmys medan jag surfar på bärbara datorn i sängen.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Dt är inte kul med huvudvärk. Jag hoppas att det försvinner snart ❤
nouw.com/enitalienareisverige
IP: 82.99.3.229

Instagram