Spaghetti med sparris och ärtkräm

Idag har jag gjort spaghetti med sparris och ärtkram.

(Oggi ho fatto gli spaghetti con crema di asparagi e piselli.)

Jag bestämde hur mycket skulle jag göra eftersom hade sparris bitar i frysen.

(Ho deciso quanto farne in quanto avevo pezzi di asparagi in frezer.)

Koka sparris så att blir mjuka och samma sak ärtorna.

När är fortfarande varma mixa med en stavmixer häll citron juice och lite oliv olja.

( quando sono ancora caldi muschia con un mixer con succo di limone e olio)

Rösta i ugnen några hasselnötter. Sedan gör sönder med hjälpen av en mortel.

( cuoci nel forno alcune nocciole. Poi pestale con un mortaio)

Haka lite röd lök, doppa i vetemjölet och fritiera.

( affetta poca cipolla rossa, passala nella farina e friggi)

I en skål blanda grönsakerna, turkisk yogurth, salt, peppar nötterna.

(In un insalatiere mischia le verdure, yogurth turco, sale, pepe e noccioline)

Koka pastan och sedan spara lite vattnet för att blanda med krämen och pastan. Servera med fritierade lök.

Jätte gott och lätt att göra.

Dessutom jag räddade sparrisena!


Gillar

Kommentarer

survivan
survivan,

Det måste jag prova att göra någon gång

nouw.com/survivan

Instagram