Spara med ett påfyllt skafferi!

Varje, Tips för att spara pengar

Jag vet inte vad skulle jag göra utan min skafferi!
Jag har koll på det varje vecka. Ni kanske tänker: " det låter tråkig " Det är kanske så men jag lovar, det tar bara 2 minuter! När man kollar regelbundet på vad finns i skafferiet, då kan man planera att köpa allt billigare på erbjudanden och till och med använda kuponger eller bonuscheckar från undersökningspaneler. Detta tycker jag att det är rolig , jag tar den som en kompetion med mig själv, det vill säga spara alltid mer pengar.
Vi tittar på vad som händer när man inte har en väl påfylld skafferi. Men får panik när man ska laga mat, hittar inga ingredienser och konsekvensen är att man springer till äfferen och köper allt man behöver för att laga just denna rätt till vilket pris som helst.
Om ni har allt ni behöver för att laga mat, ni slipper stressen och att betala mycket mer pengar.
I mitt skafferi har jag allt jag behöver för att kunna laga goda rätter, allt är köpt på erbjudanden och med kuponger.
Salt, vetemjöl, socker, olika kryddor, majonnäs, peppar, olja, vinegar, ris, pasta ( olika sorter) , polenta, bönor ( olika sorter) saffran, kaffe, bakpulver, vaniljsocker, kakao, torrjäst ,egen plockade svamp, tonfisk på burk i olja och nu kommer jag inte på någonting annat men allt jag skrev borde finnas för att spara pengar och underlätta vårt liv.
Har ni ett skafferi?

Gillar

Kommentarer

Frugratis
Frugratis,

Jag har också alltid ett välfyllt skafferi. Använder gärna krossade tomater i maten så när det bara en burk kvar så köper jag ett nytt 3-pack eller tidigare om det finns ett bra erbjudande. Kort och gott det som används ofta har jag alltid extra av hemma så att jag inte behöver panikhandla.

nouw.com/frugratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Visst funkar det utmärkt så? Det är fantastisk att vi inte behöver panikhandla👍❤

nouw.com/enitalienareisverige
Christoffer
,

Det är smart att hålla skafferiet välfyllt! Brukar också passa på att bunkra upp när det finns bra erbjudanden, bra för plånboken och man har alltid det man behöver hemma 😊

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Det är precis så 😀👍

nouw.com/enitalienareisverige

Instagram