Stimulera hjärnan med nya saker ( stimola il cervello con cose nuove )

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
hur mår ni? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara : sto' bene grazie (jag mår bra tack)
För att kunna må bra är det viktigt att arbeta med sin kropp.Man kan ta långa promenader, vara på gymmet ett par gånger i veckan eller träna hemma.
Men vi skulle inte fungera bra om vi skulle ta hand bara av våra kroppar. Det är då viktigt att stimulera hjärnan. Man skulle läsa ofta nya böcker, plugga och här spelar inte roll hur gammal är man. Det hjälper mycket att resa och att vara kreativa. En annan sak är att byta jobb också inom samma företag där man jobba eller byta arbetsgivare. Detta för att det är viktigt att utveckla sig.
Hur känner ni? tycker ni att det är viktigt att stimulera hjärnan för att må bättre?
Idag regnar hos oss och är mörkt, gissa om jag är glad ?
Jag har fått svar från Glossybox att de kommer att skicka en ny produkt eftersom jag fick en som var trasig. Lookfantastik har inte svarat än. Vi få se där vad som händer.
Jag är såå dåligt på att klaga. Jag skulle behöva göra ofta när jag inte är nöjd med en produkt. Jag gjorde många månader sedan när jag beställde gardiner på rea från Jotex. Gardinerna hade en jätte dåligt tyg men jag skickade tillbaka men jag fick ignen kompensation. Jag har också mycket otur.
Jag ska laga mat som vanligt och ska kolla på vad finns i kylskåpet. Det blir pasta med tomater och mozzarella?

Vad händer för er idag?

Ha en trevlig dag, buona giornata. 

Gillar

Kommentarer

Instagram