Svårt att börja att jobba när man var sjuk för en lång period

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 23: 00 igår och vaknade många gånger under natten. Idag är det sista dag som sjuk och imorgon ska jag tillbaka på jobbet. Som tur hade jag semester när jag blev sjuk så att det blev mindre dagar som sjukskriven. En vecka totalt som för mig är det mycket pengar men hälsan kommer först.
Det känns så konstigt att komma tillbaka på jobbet efter jag har varit borta många dagar.
Jag har lärt mig att det gäller att gilla läget och vara stark. Efter en vecka man är igen på jobbet går det bra. Vi bor i en samhälle där är svårt att vara hemma, sjukskriven eller arbetslös. Jag var sjuk en period och jag vet hur svårt är det med lite pengar. Fast klararde jag med galant på grund av jag vet hur man delar pengar och hur man kan spara. Men för min del är det bättre att jobba för att jag vill hjälpa min mamma och vill försätta att spara till min pension.
Jag fick ett paket från Cellbes igår, jag fick den nästa gratis då använde jag återbäring jag fick från Cashbackshopping.se och Refunder. Jeansen är stora och jag ska skicka tillbaka men om jag har tur, kan jag beställa en annan modell. Jag ska visa senare. Annars har jag inte beställt mer.

På bilden ser ni en gammal tant som är klädd bara med svarta kläder och det gör man i Sardinien när någon i familjen har dött. Byn heter Orgosolo och jag visade en annan bild igår.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
I dag ska jag ta det lugnt hemma, handla lite mat.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag hoppas att du har haft en fin dag 💖
nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@