Svårt att hålla sig i fokus

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? ( come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Sedan kriget började har jag svårt att vara fokuserad och sova. Jag fick helt enkelt en chock och jag är jätte ledsen varje dag. Det är väldigt svårt att kämpa  och hålla fokuset på jobbet och hemma. Jag måste tyvärr göra det för mig själv och nära och kära. Jag behöver och om jag inte är stark blir det ingen bra för någon.
Solen skiner och det hjälper mig jätte mycket. Mina plantor växter som det knakar och det ger mig en stor gjädje. Det blir skönt när i maj vi kan börja att plantera också blommor.
Idag jobbar jag hemifrån och det är skönt. Jag hoppas att jag kan städa och laga mat. Det blir kanske fetabiffar med gräddsås, lök och kokta potatis. Jag har köttet i frysen allt är köpt på erbjudanden. 
Jag ska sedan hämta ett paket från Best Secret. Jag beställa en vinterjacka. När jag ska köpa nya saker det är för att jag behöver och köper alltid 70%. I det här fallet vet jag inte om storleken passar. Beställde en stor och passar inte och har haft tur att det fanns en mindre storlek och jag ska prova så.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Instagram