Ta chansen nu och spendera kvalitativ tid med dina barn och din man

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov jätte dåligt tyvärr, vaknade många gånger under natten. Jag hoppas att det blir bättre snart.
Nu tror jag att många är hemma på grund av Coronaviruset. I vanliga fall är vi alltid stressade och vi har inte tid att njuta en frukost tillsammans under en vanilg vecka, vi kan inte titta på barnen som skratta och vill berätta någonting roligt. Detta just nu är guld värd och dessutom man kämpar tillsammans. Nu mer än i förut ska vi ta hand och hjälpa varandra.
Vi kommer också att få extra tiden att fundera på hur viktigt är livet och att vi ska leva det till fullo. Vi ska göra vad vi tycker om att göra och inte vad vi är tvungna att göra.
Kämpa kära vänner vi kommer att vinna.Ni är alla i mitt hjärta.
Jag är fortfarande hemma hela veckan, vi få se vad kommer att hända nästa vecka. Jag hoppas att min arbetsgivare godkänner att jag jobbar hemifrån. Men vi tar dag per dag nu.
Jag har inte köpt någonting annat och jag är glad. Jag lovar det finns mycket som jag skulle vilja köpa men jag ska tänka på andra viktiga saker just nu.

Jag har rester till lunchen för idag och imorgon. Jag klarade mig på goda rester 4 dagar om jag inkluderar imorgon. Det är helt fantastisk, tänk på hur mycket pengar och mat sparade jag!

Vi börjar dagen med en bild på Gavoi en fin by i Sardinien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata

Gillar

Kommentarer

Vegoztyle
Vegoztyle,

Instagram