Tiden går fort, imorgon är det fredag!

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov dåligt igen. Jag är orolig för att imorgon ska jag åka pendeln och spårvagnen och jag kan tyvärt åka bilen. Min man åker med bilen tidigt på morgonen och om jag skulle vilja följa honom,  kommer jag inte in på min arbetsplats. Jag hoppas att det går bra och att tiden går fort.
Idag är jag hemma och det går bra.
Jag känner mig mycket trött och jag är glad att halgen kommer snart. Imorgon är det fredag och sedan blir det bara att vila.
Jag vet inte vad ska jag laga idag men min man jobbar många timmar så att maten blir det bara för mig. Någonting henkelt blir det.
Jag skulle vilja beställa ett par saker men jag har köpförbud för att jag behöver spara extra pengar till mamma och jag är glad så. Jag kan titta om det går att köpa med presentkort men på grund att jag är trött gör jag inte många undersökningar. 

Vi börjar dagen med en bild på vakra Positano i Italien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag,  buona giornata

Gillar

Kommentarer

Susann,
Godmorgon, det kommer säkert gå bra imorgon 👍🙂
zinnie.se
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack Susann, jag hoppas ❤
nouw.com/enitalienareisverige
annemariejohansson2,
Hemskt att du ska vara tvungen att åka pendeln mm imorn!!Synd att ni inte kan ta d i tel el skype facetime istället.O på en fredag!Tkr du ska va ärlig o säja t din chef som d är!Heja dej💖
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag har gjort också idag men de struntar i det 🤗😢jag fick börja senare och sluta tidigare istället men jag ska jobba in de timmarna 😨vi få se men just nu känns det lite bättre. Tack för din hjälp❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram