Tillbaka i Sverige

Varje

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov ok, somnade kl 20 igår och vaknade kl 07:30 Jag var jätte trött efter resan. Jag åkte sjuk och min man är också sjuk nu! Det är värsta vi har varit med från länge sedan. Jag är ändå glad att jag var hos min älskade mamma.
Idag ska vi båda två vila och vi stannar klart hemma. Jag ska laga mat för att det är viktigt att äta när man inte mår bra. Jag ska göra "cotechino con lenticchie" det är en speciell korv ( färsk) som kokas och ska servera med linser. Min mamma köpte till mig❤
Jag hoppas att jag orkar att surfa och titta vad jag missade medan var jag i Italien.
Jag köpte bara det är jag behövde, mest jeans och byxor alla jag har är små och trasiga. Jag köper igenting tills allt går sönder. Det känns bättre för plånboken och naturen.
Jag gjorde en beställning på Cellbes och den blev gratis eftersom använde jag pengarna som jag fick tillbaka från Refunder och Cashbackshopping.se. På Best Secret ska jag betala bara 225 kr för två stycken byxor som annars hade kostat mig mer än 2000kr!

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

  • Varje

Gillar

Kommentarer

trettiofyran
trettiofyran,
Välkommen hem😍 Hoppas du haft det bra 💖 Saknad här men väl värd lite avkoppling i ditt hemland Italien 💕
nouw.com/trettiofyran
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack så mycket❤❤jag hade haft från synd att jag inte mådde bra sista två dagarna men gjorde ändå allt jag kunde för att ha en bra tid med mamma❤
nouw.com/enitalienareisverige
barbamammagratis
barbamammagratis,
Krya på er båda. Välkommen hem
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@