Tillbaka i Sverige

Varje, Italien, Sardinien

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Jag är tillbaka i Sverige. Jag åkte igår kl 07:00 från Sardinien och var hemma i Sverige nästan kl 17:00. Det var förkrossande att säga hejdå till min mamma och bror. De gröt och jag också och jag lovar att det är en fruktansvärt känsla. Det kändes att jag någonting tog bort mitt hjärta från sin plats på nåt sätt.
Alla de timmarna jag var på flygplatsen ville jag gråta för att jag jag kunde inte glömma hur min mamma och bror kramade mig och gröt för att det var svårt att veta att det kommer att ta några månader tills vi får krama igen. Det ända jag vill är att de behåller sig friska och resten kommer efter.
Jag har haft en jätte bra tid i Sardinien, där är så fint och magisk. Dessutom spenderade jag jätte mycket tid med min familj och våra jätte älskade djur.
Jag älskar mitt land men som tur älskar jag jätte mycket också Sverige. Hur kan man inte älska den här underbara land, så vakert och fint och svenskar är såå fina, har ett bra hjärta och mycket mer än så. Jag trivs jätte mycket här och det hjälper.
Nu ska jag börja med mina rutiner igen, jag ska tillbaka till jobbet, städa huset, handla, besöka skogen och plocka blåbär och hoppas för lite svamp också. Sist och inte minst blogga.
Som tur börjar jag på jobbet den 11 augusti så att jag har många dagar för att fixa allt jag ska och vill. Jag ska boka direkt min andra dos vaccin, förhoppningsvis nu på måndag.
Idag vet jag inte vad kommer vi att äta, grönsaker? typ zucchini men jag ska handla för att det inte finns mycket i mitt kylskåp.

Vad händer för er idag?

Ha en trevlig dag ( buona giornata )

På bilderna stranden i Santa Margherita ( Sardinien)

Gillar

Kommentarer

Instagram