Tips för att spara pengar, ekologisk hårmask för mindre än 4kr

Jag har upptäckt en jätte bra blogg som heter @naturalmentestefy.it som handlar om en kvinna Setefania Russini som förlorade sitt jobb i Italien och började att tänka : " vad ska jag göra nu?"
Hon producerar allt hon behöver själv och på grund av det allt är ekologiskt. För att idag finns många kemikalier på allt vi äter och använder till vårt ansikte och kroppen som gör att vi blir sjuka.
Hon har en trädgård och producerar själv frukt och grönt, göra med sina händer fina saker som sedan säljer och med pengarna köper saker om behöver till sina barn och sug själv.
Jag tänker börja att visa er hennes recept för att är jätte billiga men framför allt ekologiska.

Hårmask och ansiktsmask. Det kommer att kosta mindre än 4kr per förpakning.

Allt ni behöver att göra är att köpa en riktig Aloe Vera, ta en bit ,skära den och med hjälpen av en skäd ta gelen som finns och blanda med  2/3 matskedar ekologisk olivolja.
Från början man kan spara olivoljan bara för att göra våra ansiktsmasker och hårmaker.
Det finns ekologiska recept för att kunna göra en bra ansiktskräm med bara några kronor. 
Om man behandlar bra Aloe Veran den kommer att växa och vi behöver inte köpa mer och det betyder att vi kan spara otrolig mycket pengar. Men det handlar inte om pengar det handlar också om hälsan. Vi äter för mycket kemikalier nu för tiden och om vi inte ändrar på det vi blir mer sjuka.

Gillar

Kommentarer

Hästsurr
Hästsurr,
Jag brukar använda endast ren aloe Vera och kleta in i håret en stund innan bad. Funkar det
nouw.com/hästsurr
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack för tipset ❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram