Torsk med citron och vitlök

Igår kära läsare gjorde jag ett recept som min älskade mamma lärde mig. ( ieri cari lettori ho fatto una ricetta che mi ha insegnato la mia amata mamma)

Man köper fryst torsk ( jag hittade på Willys bra kvalité) sedan på låg värme kokar man den i en panna med god olivolja, hakad persilja, vitlök, salt peppar och skivad citron på fisken. Man ska en lock på för att fisken kan köka bättre och snabbare. Resultatet är toppen, fisken smakar jätte gott, i Italien säger vi " pesce alla livornese" fisk livornese för att man använder vitlök, persilja och citron. Enkla ingredienser men ger mycket smak och rätten är mycket hälsosamt. Vi åt igår och ska äta också imorgon till lunchen.

Det var en lång dag på jobbet men nu är jag hemma, tände ljus och kopplar av.
Imorgon jobbar jag hemifrån och det är fredag!

Jag önskar er alla en trevlig kväll, auguro a tutti una buona serata.

Gillar

Kommentarer

Instagram