Uppe med tuppen

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Jag vaknade lite innan kl 05 också idag att jag är ledig. Så hemskt, jag är mycket trött men kan ej sova. Det har varit en hemsk period, mer än 15 dagar där jag har sovit dåligt, har varit orolig, ledsen, har också haft panikattacker då och då. Allt detta för att vår älskade katten försvann och nästan säkert att han blev dödad från någon stor idiot.
Tyvärr det är svårt att acceptera och jag skulle aldrig tro att det skulle hända.
Vi visste var katten ville åka varje dag, han tyckte om ett ställe som är typ ett litet gård utan staket . De har små fåglar som cirkulerar fritt och katten var säkert attraherade av fåglarna. Jag vet inte om han hade provat att jaga men det är som är nästan säkert är att ägaren där såg katten och dödade honom. Det är fruktansvärt. Det finns i världen hemska människor. Vi har lärt oss en läxa för livet att katten kan inte släppas ut, speciellt katterna som var hemlösa i förut för att de kommer aldrig att sluta att tycka om deras gamla liv och på det sättet riskerar sitt liv varje gång när de är ute.
Nu måste vi börja att förstår att det är på riktigt att katten kommer aldrig tillbaka.
Han kommer alltid att finnas i mitt och min familj hjärta. Det var en stor gåva vi fick och någon har tagit bort honom från oss så tidigt, tänk att han var bara 2 och ett halvt år😢😢😢
Jag kommer att kämpa för att gå vidare men just nu är det inte lätt.

Ledig och mycket trött, ska städa idag passar på då regnar hos oss. Måste måla balkongensgolvet  men det få blir imorgon. Plantera mina plantor blir det nästa vecka lite varje dag efter jobbet.
Till lunchen ska vi köpa en ny hamburgare från Max och till middag vet jag inte vad ska vi göra.
Vi har mycket tid, inspirationen kommer.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Instagram