Vad jobbigt med stökiga grannar

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov tyvärr dåligt. Igår var jag jätte trött, kl 22:00 ville jag sova men grannarna bredvid mitt sovrum rum festade igen, skrev jätte mycket, bankade, hög musik med mera. Kl 23:30 min man pratade med en tjej som öppnade hon sa att hon skulle sänka musiken men de försätt precis som vi inte hade sagt någonting. Jag kommer att skriva till styrelsen idag och att de måste hjälpa oss för att de festar varje vecka och nu gör de också på vardagarna.  i förrgår sätt de ute på balkongen sent och skrel, bankade med mera.
Jag förstår att det är sommar, jag sa ignenting när de sätt och skrek till kl 03:00 på morgonen, eller en fredag och lördag om det händer ibland, men här händer varje vecka. Hos oss efter kl 22:00 måndag till söndag ska vara tyst. Det västa är att vår förening vill inte betala Störningsjuren för att spara pengar.
Så att nu är jag mycket trött och varje kväll har jag ångest för att jag vet inte om de är där och festar.
Som tur jobbar jag hemifrån idag. Det är verkligen en annan sak. Imorgon tyvärr ska jag åka till Stockholm, på måndag och tisdag men sedan är hejdå för en månad. Det var och är jobbig för mig riskerar varje gång jag reser.
Jag ska prova att städa idag så att jag inte behöver göra i helgen och kan göra andra roliga saker istället.
Jag ska laga mat men jag vet inte vad. Jag tänker på det lite senare.

På bilden Staletti i Italien

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

BJ
,
Eftersom du skriver styrelsen förstår jag det som att du bor i en bostadsrättsförening. Skriv då en motion till stämman att ni ska ansluta er till en störningsjour. Samtidig bör man ändra stadgarna så att kostnaden för utryckning debiteras den som orsakat problemet - annars får alla ni andra ju vara med att betala även den, ev med höjd månadsavgift . (Själva anslutningsavgiften & årsavgiften till störningsjouren får ni betala kollektiv procentuellt till andelens storlek).
Se också till att det finns tydligt reglerat vad som är att betrakta som störning - det finns inga sådana regler i bostadsrättslagen.
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack för hjälpen, det ska jag göra ❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram