Våren kommer snart !

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
hur mår ni ( come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Åh jag känner äntligen att våren kommer mycket snart. Det är inte fint hos oss men bara att veta att det blir varmare nästa dagarna och att jag kan börja att plantera alla mina plantor och pelargonerna ute det känns fantastiskt.Jag hoppas att man kan sitta också ute på balkongen, grilla och njuta livet.
Igår fick jag svaret att jag var negativ och har inte Corona. Problemet är att jag känner mig alltid förkyld och jag ska nu kontakta läkaren innan jag gör vaccinet för att jag behöver veta om jag är allergisk möt något eftersom ibland har jag nässelfeber och urslag på naken. Det är jobbigt men det är smart att undersöka sakerna innan tar jag första sprutan.
Igår började jag samarbetet med ett företag som säljer produkter från Italien och jag är glad att jag kan göra det för att jag älskar god Italiensk mat. Jag kommer att göra flera inlägg nästa dagarna.
Dessutom det finns en box som har mitt namn och jag fick nästan tårar när jag såg den på första gången.
Igår hämtade jag äntligen mina skor jag beställde från Best Secret och Mumin muggarna, det tog så lång tid men allt är hemma nu. Ska göra ett par inlägg senare.
Jag ska göra en stor bruschetta med brödet från Italien, tomater från Sicilien, Buffalo mozzarella  och extra jungfruolivolja, allt finns i min box enitalienareisverige.

Annars blir det en lugn kväll Covid-free

Vad händer för er idag?

Ha en trevlig dag, buona giornata.

Gillar

Kommentarer

Instagram