Vegetarisk middag

Varje, Mat

Vegetarisk ju men Ă€ggđŸ€ŁVi anvĂ€nde mycket grönsaker och tofu jag köpte pĂ„ Willys. Den var inte hĂ„rd utan krĂ€mig. Vi marinerade tofun ett par timmar tidigare med soja, lime och andra saker ( det Ă€r min man som gjorde) sedan han stĂ€kte olika grönsaker, vi blandade med nudlar och vi Ă„t med Ă€gg. Jag Ă€ter fortfarande Ă€gg, ost och drycker mjölk men köper framför allt eko. Problemet Ă€r att man kan inte lita pĂ„ företag nu för tiden. Alla göra fina reklam, visar att behandlar djur med omsorg men sĂ€nningen Ă€r tyvĂ€rr en annan.
Jag kĂ€nde mig konstigt hela dagen, jag kan inte förklara me jag tror att det Ă€r vaccinet. Plus har jag ont i armen. Jag hoppas att det försvinner snart. Jag skrev till sll allt som hĂ€nde igĂ„r pĂ„ vaccinationmottagningen, de beklagade och sĂ„ att ska undersöka vad som hĂ€nde. Vi fĂ„ se. Jag skrev att det ska inte hĂ€nda igen, speciellt till gamla mĂ€nniskor som Ă€r ensamma. Tack @Karin för info och stöd ❀och tack till alla andra lĂ€sare ocksĂ„ för stöd ❀ni Ă€r underbara.
Nu behöver jag vila och önskar er en trevlig kvÀll, auguro a tutti una buona serata.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Ser vÀldigt gott ut.

Vad Àr det som Àr pÄ Àggen?

nouw.com/ingajohansson
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Tacm, siracha, sesamolja och söta.

nouw.com/enitalienareisverige
survivan
survivan,

Kött kÀnns inte alls lockande lÀngre


nouw.com/survivan
Christoffer
,

Ser supergott ut! Vad bra att du kontaktade dem och upplyste dem om hur du blivit behandlad. Hoppas de tar det pÄ allvar. Ha en fin kvÀll!

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Tack Christoffer, jag hoppas att de tar det pÄ allvar.

nouw.com/enitalienareisverige
Karin
,

Att du kÀnner dig lite "konstig" efter vaccineringen Àr inte konstigt - det Àr immunförsvaret som jobbar. Det jobbar nu pÄ ordentligt sÄ att det har kraft och kÀnner igen viruset om det stöter pÄ det igen. SÄ det man kan kÀnna av att bli trött, frusen, fÄ snuva etc Àr "restprodukterna" av immunförsvarets arbete - inte nÄgon sjukdom i sig. Jag tror att sjukvÄrdsfolk skulle gratulera dig - ditt immunförsvar Àr nu boostat* och vet vad det ska skydda dig emot framöver- vÀrre med de som inte fÄr nÄgon reaktion för dÀr vet man faktiskt inte om vaccinet fÄtt igÄng kroppen. I och med att vaccinet ska in i en muskel kan man fÄ lite ont efterÄt, speciellt om muskeln varit stel och hÄrd innan - men det gÄr över

* vaccin och att bli sjuk Àr enda sÀttet att boosta immunförsvaret - allt prat om vitaminer etc Àr sÀkert bra för annat men det sÀtter inte fart pÄ försvaret.

Karin
,

inser att jag borde skrivit "vaccin ELLER att bli sjuk" för man blir inte sjuk av vaccin
(utan ev kan man fÄ sjukdomsliknande symtom)

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Tack snĂ€lla Karin för ditt stöd❀ du vet jĂ€tte mĂ„nga saker 🌾

nouw.com/enitalienareisverige
Susann,

Godmorgon🌞 hoppas du mĂ„r bĂ€ttre idag đŸ‘đŸŸ

zinnie.se
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Tack det var lite bĂ€ttre ❀

nouw.com/enitalienareisverige

Instagram