Vi ska aldrig sluta tänka att det blir bättre

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22:30 och vaknade 05:40 idag.
Det är helt ok eftersom igår sovde jag dåligt. Ibland är så och jag accepterar det.
Personlig kan jag aldrig sluta tänkta att det blir bättre. Jag har ett par mål, viktiga för mig som gör att jag kämpar och går vidare i livet.
Vad skulle jag göra annars? Ett liv utan mål är det jätte tråkigt.
Idag blir det en lång dag på jobbet igen, min kollega är säkert sjuk också idag och det blir dubbel jobb för mig. Jag hoppas att tiden går fort. Jag har ett par viktiga saker jag ska göra när jag kommer tillbaka hem och jag kommer att laga snabb mat, inte färdig mat.
Igår åt jag goda rester och till lunchen på jobbet har jag gjort en potatis sallad med tonfisk på burk ( från Italien) billigt men jätte gott.
Igår kom min beställning på tvättnötter och andra saker jag beställde från Jordklok.se .
Allt är naturlig och kemikalier. Jag vill verkligen börja att ta mer ansvar för miljön. Dessutom kostar startpaketet 189kr plus porto och jag kan tvätta för 6 månader. Igår skrev jag ett bra inlägg men den blev typ avpublicerade 2 gånger. Det var frustrerande. Jag ska skriva om idag och jag hoppas att det går bättre.
Jag har annars inte beställt något annat. Jag väntar på ett presentkort från Mp3 panel och med den ska jag beställa nya Mumin muggar.

På bilden ser ni Cagliari, huvudstaden i Sardinien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Instagram